SPECIALFLYTNING I AARUP OG ODENSE

Vores mangeårige erfaring har gjort os til eksperter inden for vores felt, hvor især specialflytning er blevet vores spidskompetence. Vi kan sørge for at flytte dine genstande professionelt og nænsomt. Nogle af de specialgenstande, som vi flytter, er blandt andet:

 

En pålidelig partner

Derudover er vi en pålidelig partner i flytteprocessen, da vi sørger for at overholde den aftalte tidsplan. Vi bestræber os på at udføre en sikker og effektiv flytning, så dine genstande hurtigst muligt kommer på plads det nye sted.

Vi har desuden flyttevogne til rådighed, som er særdeles velegnede til specialflytninger. Flyttevognene kan klare selv de mest besværelige genstande, så der ikke sker skader undervejs.

Lad roligt os håndtere din specialflytning

Ydermere har vores flyttemænd kyndig viden om deres fag, og de ved, hvordan forskelligt flyttegods skal håndteres forsvarligt.

Dermed kan du roligt læne dig tilbage, for om så der er tale om en specialflytning, eller en ganske almindelig flytning, så kan du være sikker på at vores flyttemand leverer en sikker og forsvarlig flytning.

Vi har hjulpet mange kunder med specialflytning i Odense og Aarup, men tager gerne opgaver udenfor disse byer.

 

Vi laver ekstraordinær service

Hos os er det en hovedprioritet, at kunderne er tilfredse med vores flytteservice. Derfor tilbyder vi at levere flyttekasser og indpakningspapir og ligeledes afhente det igen, når flytningen er overstået. Dette er et tiltag vi har, som vi håber letter flytningen for dig. Der kan eksempelvis være tale om nogle mindre genstande, som knytter sig til specialflytningen.

 

Skal vi hjælpe med din næste specialflytning  Odense | Aarup

Vores telefonnummer er 60 24 04 99, og du må gerne kontakte os, hvis du har spørgsmål til en specialflytning eller ønsker at få foretaget en. Vi hjælper hovedsageligt kunder med specialflytning i områderne omkring Odense og Aarup på Fyn Danmark.

 

Kontakt

AARUP FLYTTEFORRETNING OG
TRANSPORT APS
CVR: 37104248

Gl. Aarup 12
5560 Aarup

Telefon: 60 24 04 99
E-mail: info@aarup-flytteforretning.dk

Find os