​PIANOTRANSPORT MED PROFESSIONELT FLYTTEFIRMA

Hos Aarup Flytteforretning & Transport har vi stor erfaring med flytning og transport, herunder med pianotransport i hele landet. Vi har opbygget en solid knowhow med håndtering af blandt andet pianotransport for både private og erhverv. Vi har naturligvis egne vogne og materialer samt erfarne flyttefolk til det hele.

 

Flere fordele ved at benytte professionel pianotransport

De fleste mennesker er ikke i stand til at flytte rundt med et piano, og samtidig kommer udfordringen med at flytte det, så der ikke kommer skader på det. Dertil kommer et erstatningsspørgsmål eller et forsikringsanliggende, hvis der kommer større eller mindre skader på det. Du kan for eksempel kombinere en gør-det-selv-flytning med vores pianotransport.

Solid kvalitet, høj effektivitet og ærligt arbejde er nøgleordene i vores forretning og i alt vores arbejde med pianotransport. Derved kan du være sikker på, at dit piano virker og ser ud på samme måde, når det kommer frem, som da du sendte det afsted. Derfor er det absolut en fordel at benytte et professionelt firma til pianotransport, og naturligvis et firma, som har de rette forsikringer.

 

Kontakt os for at få et tilbud på flytning af dit piano

Du er meget velkommen til at kontakte os hos Aarup Flytteforretning & Transport for at få et uforpligtende tilbud på flytning af dit piano. Du kan ringe til os på telefon 60 24 04 99, men du kan også sende en e-mail til info@aarup-flytteforretning.dk. Derpå kan vi aftale de nærmere detaljer. Vi hjælper desuden med bl.a. flytning af flygel, flytning af klaver, flytning af pengeskabe og maskintransport.

Kontakt

AARUP FLYTTEFORRETNING OG
TRANSPORT APS
CVR: 37104248

Gl. Aarup 12
5560 Aarup

Telefon: 60 24 04 99
E-mail: info@aarup-flytteforretning.dk

Find os