FLYTNING AF PENGESKAB FOR BUTIKKER OG VIRKSOMHEDER

Hos Aarup Flytteforretning & Transport ApS tilbyder vi flytning af pengeskab for virksomheder og butikker i hele landet. Vi har en årelang erfaring med flytning af pengeskab, og det kan være til en ny etage eller til en ny adresse.


Vi tilbyder sikker og nænsom flytning af pengeskab

​Pengeskabe kan både være store og tunge, og de er som regel også meget uhåndterlige. Normalt kan de godt tåle at vælte under transporten, men de kan gøre store skader på mennesker, interiør og bygninger. Et pengeskab kan naturligvis blive skrammet af stød og slag, og har man ikke erfaring med at løfte tunge ting, kan man desuden komme til skade ved et forkert løft.

Der er i det hele taget mange gode grunde til at bruge et professionelt flyttefirma til flytning af pengeskab. Vi har de rette biler og de rette flyttematerialer, og alle vores flyttemænd har både solid knowhow og stor erfaring med at flytte tungt udstyr.

Vi har den rette viden og det rigtige flytteudstyr til flytning af pengeskab i alle størrelser. Dermed kan du være ganske tryg ved at benytte os til at flytte og transportere tungt udstyr, så der ikke sker skader.


Kontakt os for et uforpligtende tilbud

​Send gerne en e-mail til info@aarup-flytteforretning.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på flytning af pengeskab. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på telefon 60 24 04 99 for at høre nærmere.

Hos Aarup Flytteforretning hjælper vi med al slags flytning, bl.a. specialflytningklaverflytningmaskintransportprivat flytningerhvervsflytning mm.

Kontakt

AARUP FLYTTEFORRETNING OG
TRANSPORT APS
CVR: 37104248

Gl. Aarup 12
5560 Aarup

Telefon: 60 24 04 99
E-mail: info@aarup-flytteforretning.dk

Find os