FLYTNING AF FLYGEL AF FLYTTEFIRMA MED STOR ERFARING

​Hos Aarup Flytteforretning & Transport har vi oparbejdet stor erfaring med enhver form for flytning af flygel i hele landet. Vi benytter vores egne vogne og vores egne materialer, og vores flyttefolk har stor erfaring med at flytte tunge ting. Vi har med andre ord oparbejdet en solid knowhow med flytning af flygel for private og erhverv.

Benyt professionelle flyttefolk til flytning af flygel

​Det er ikke muligt for almindelige mennesker at flytte rundt med sit flygel. Det gælder alle flygler, men især de helt store. Det kræver erfaring, men også det rette flytteudstyr. Og en side af sagen er at flytte rundt med det, for en anden side af sagen er at flytte det, uden der kommer skader eller blot skrammer. Der er altid en risiko for skader, men det er ret usædvanligt for professionelle flyttefolk.

Ved enhver flytning af flygel er solid kvalitet, høj effektivitet og ærligt arbejde i fokus. Og derfor kan du altid være helt tryg ved at benytte os til flytninger. Det er i det hele taget en god ide at benytte et professionelt flyttefirma til flytning af flygel. Dertil kommer, at vi har en forsikring, hvis det undtagelsesvist skulle gå galt.

Vi sender gerne et uforpligtende tilbud på en flytning

​Kontakt os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på flytning af flygel. Du kan skrive til os hos Aarup Flytteforretning & Transport på info@aarup-flytteforretning.dk. Men du kan også ringe til os på telefon 60 24 04 99 for at aftale nærmere. Vi hjælper desuden med bl.a. flytning af klaver, pianotransportflytning af pengeskabe og maskintransport.

Kontakt

AARUP FLYTTEFORRETNING OG
TRANSPORT APS
CVR: 37104248

Gl. Aarup 12
5560 Aarup

Telefon: 60 24 04 99
E-mail: info@aarup-flytteforretning.dk

Find os