KLAVERFLYTNING MED ERFARENT FLYTTEFIRMA I ODENSE OG AARUP

Hos Aarup Flytteforretning & Transport har vi oparbejdet en stor erfaring med at håndtere komplicerede flytninger, herunder flytning af klaver og andre tunge ting i hele landet. Vi har egne vogne og materialer til formålet, ligesom vi har dygtige flyttefolk til håndteringen.

Gennem årene har vi opbygget en solid knowhow med flytning af klaver for både private og erhverv. Vi hjælper desuden også med flytning af flygel og pianotransport.

Hvordan flytter man et klaver?

Benyt et professionelt firma til flytning af klaver. De fleste mennesker kan ikke flytte rundt med et klaver. Selv mindre klaverer kan være vanskelige af håndtere uden den rette erfaring og det rette udstyr. Især hvis der ikke skal komme større eller mindre skader på det. Dertil kommer naturligvis eventuelle erstatningsspørgsmål og forsikringsforhold, hvis der kommer skader på det.

Vores nøgleord er solid kvalitet, høj effektivitet og ærligt arbejde. Det gælder i alt vores arbejde med flytning af klaver og alle andre flytninger. Det betyder, at du kan være tryg ved at sende det afsted med os, idet du kan være sikker på, at det kommer frem i samme tilstand. Derfor er det fordelagtigt at bruge et professionelt firma til flytning af klaver, og skulle det alligevel gå galt, så har vi en forsikring.

Hvad koster det at flytte et klaver?

Du er altid velkommen til at kontakte os hos Aarup Flytteforretning & Transport for at høre nærmere om prisen på flytning. Du kan ringe til os på telefon 60 24 04 99. Du kan også skrive til os på info@aarup-flytteforretning.dk. Derpå kan vi aftale de nærmere detaljer, ligesom vi kan fremsende et uforpligtende tilbud på flytning af klaver.

Hos Aarup Flytteforretning hjælper vi med al slags flytning, bl.a. specialflytning, maskintransport, flytning af pengeskab, privat flytning, erhvervsflytning mm.

Kontakt

AARUP FLYTTEFORRETNING OG
TRANSPORT APS
CVR: 37104248

Gl. Aarup 12
5560 Aarup

Telefon: 60 24 04 99
E-mail: info@aarup-flytteforretning.dk

Find os