FLYTNING AF KLAVER MED ERFARENT FLYTTEFIRMA

Hos Aarup Flytteforretning & Transport har vi oparbejdet en stor erfaring med at håndtere komplicerede flytninger, herunder flytning af klaver og andre tunge ting i hele landet. Vi har egne vogne og materialer til formålet, ligesom vi har dygtige flyttefolk til håndteringen. Gennem årene har vi opbygget en solid knowhow med flytning af klaver for både private og erhverv.

 

Hvordan flytter man et klaver?

Benyt et professionelt firma til flytning af klaver. De fleste mennesker kan ikke flytte rundt med et klaver. Selv mindre klaverer kan være vanskelige af håndtere uden den rette erfaring og det rette udstyr. Især hvis der ikke skal komme større eller mindre skader på det. Dertil kommer naturligvis eventuelle erstatningsspørgsmål og forsikringsforhold, hvis der kommer skader på det.

Vores nøgleord er solid kvalitet, høj effektivitet og ærligt arbejde. Det gælder i alt vores arbejde med flytning af klaver og alle andre flytninger. Det betyder, at du kan være tryg ved at sende det afsted med os, idet du kan være sikker på, at det kommer frem i samme tilstand. Derfor er det fordelagtigt at bruge et professionelt firma til flytning af klaver, og skulle det alligevel gå galt, så har vi en forsikring.

 

Hvad koster det at flytte et klaver?

Du er altid velkommen til at kontakte os hos Aarup Flytteforretning & Transport for at høre nærmere om prisen på flytning. Du kan ringe til os på telefon 60 24 04 99. Du kan også skrive til os på info@aarup-flytteforretning.dk. Derpå kan vi aftale de nærmere detaljer, ligesom vi kan fremsende et uforpligtende tilbud på flytning af klaver.

Hos Aarup Flytteforretning hjælper vi med al slags flytning, bl.a. specialflytning, maskintransport, flytning af pengeskab, privat flytning, erhvervsflytning mm.

PIANOTRANSPORT MED PROFESSIONELT FLYTTEFIRMA

PIANOTRANSPORT MED PROFESSIONELT FLYTTEFIRMA
Hos Aarup Flytteforretning & Transport har vi stor erfaring med flytning og transport, herunder med pianotransport i hele landet. Vi har opbygget en solid knowhow med håndtering af blandt andet pianotransport for både private og erhverv. Vi har naturligvis egne vogne og materialer samt erfarne flyttefolk til det hele.
Flere fordele ved at benytte professionel pianotransport
De fleste mennesker er ikke i stand til at flytte rundt med et piano, og samtidig kommer udfordringen med at flytte det, så der ikke kommer skader på det. Dertil kommer et erstatningsspørgsmål eller et forsikringsanliggende, hvis der kommer større eller mindre skader på det. Du kan for eksempel kombinere en gør-det-selv-flytning med vores pianotransport.
Solid kvalitet, høj effektivitet og ærligt arbejde er nøgleordene i vores forretning og i alt vores arbejde med pianotransport. Derved kan du være sikker på, at dit piano virker og ser ud på samme måde, når det kommer frem, som da du sendte det afsted. Derfor er det absolut en fordel at benytte et professionelt firma til pianotransport, og naturligvis et firma, som har de rette forsikringer.
Kontakt os for at få et tilbud på flytning af dit piano
Du er meget velkommen til at kontakte os hos Aarup Flytteforretning & Transport for at få et uforpligtende tilbud på flytning af dit piano. Du kan ringe til os på telefon 60 24 04 99, men du kan også sende en e-mail til info@aarup-flytteforretning.dk. Derpå kan vi aftale de nærmere detaljer.

FLYTNING AF FLYGEL AF FLYTTEFIRMA MED STOR ERFARING

Hos Aarup Flytteforretning & Transport har vi oparbejdet stor erfaring med enhver form for flytning af flygel i hele landet. Vi benytter vores egne vogne og vores egne materialer, og vores flyttefolk har stor erfaring med at flytte tunge ting. Vi har med andre ord oparbejdet en solid knowhow med flytning af flygel for private og erhverv.

Benyt professionelle flyttefolk til flytning af flygel
Det er ikke muligt for almindelige mennesker at flytte rundt med sit flygel. Det gælder alle flygler, men især de helt store. Det kræver erfaring, men også det rette flytteudstyr. Og en side af sagen er at flytte rundt med det, for en anden side af sagen er at flytte det, uden der kommer skader eller blot skrammer. Der er altid en risiko for skader, men det er ret usædvanligt for professionelle flyttefolk.Ved enhver flytning af flygel er solid kvalitet, høj effektivitet og ærligt arbejde i fokus. Og derfor kan du altid være helt tryg ved at benytte os til flytninger. Det er i det hele taget en god ide at benytte et professionelt flyttefirma til flytning af flygel. Dertil kommer, at vi har en forsikring, hvis det undtagelsesvist skulle gå galt.Vi sender gerne et uforpligtende tilbud på en flytning
Kontakt os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på flytning af flygel. Du kan skrive til os hos Aarup Flytteforretning & Transport på info@aarup-flytteforretning.dk. Men du kan også ringe til os på telefon 60 24 04 99 for at aftale nærmere.

Kontakt

AARUP FLYTTEFORRETNING OG
TRANSPORT APS
CVR: 37104248

Gl. Aarup 12
5560 Aarup

Telefon: 60 24 04 99
E-mail: info@aarup-flytteforretning.dk

Find os